Instructie video's

Als u uw wachtwoord kwijt bent, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via het tabblad ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina van de portal. Nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd, ontvang je een e-mail met een link waarmee je vervolgens een nieuw wachtwoord kunt instellen.

 

Het is belangrijk om regelmatig de kilometerteller van de gps te controleren. Deze positie kan worden bewerkt door de optie ‘Aanpassen’  te selecteren via de drie puntjes achter de relevante tracker, naar sensoren te gaan en kilometerteller te selecteren.

 

Het wachtwoord van uw account kunt u eenvoudig wijzigen via het gebruikersicoon rechts boven. Klik vervolgens op wachtwoord wijzigen.

U kunt de geschiedenis op de kaart opvragen voor een specifieke tracker in uw account door naar het tabblad ‘geschiedenis’ aan de linkerkant te gaan. Hier kunt u de tracker, de tijd, de datum specificeren en aangeven wat als stop moet worden gefilterd. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u op ‘tonen’ klikken om de geschiedenis op de kaart te zien. In het tabblad aan de linkerkant worden de gebeurtenissen vervolgens in chronologische volgorde weergegeven en in de balk onder de kaart kun je een grafiek van de trackeractiviteit zien en de route afspelen door snelheid te selecteren en op de afspeelknop te klikken.

U kunt de trackernaam wijzigen in het gedeelte met trackerinstellingen.

U kunt een onderhoudsinterval instellen zodat u een notificatie krijgt wanneer uw voertuig onderhoud nodig heeft.
U kunt een geofence aanmaken en hier een notificatie aan koppelen zodat u een notificatie krijgt wanneer een van uw voertuigen een bepaald gebied in of uit gaat.
U kunt het verzend tijdstip voor de stealth tracker veranderen, hoe? bekijk de video!
U kunt de auto op afstand uitzetten met de immobilizer via de portal.
Genereer een rapportage van de gereden ritten met de bezochte adressen.
U kunt eenvoudig een tracker delen via de portaal. Dit gaat door het generen van een deel link waarop de ander de locatie kan bekijken van uw tracker.
Wanneer u een manager account heeft kunt u sub-accounts aanmaken en zo de toegang tot uw trackers managen.
U kunt eenvoudig een overzicht exporteren van de kilometerstanden van uw wagenpark.
Eenvoudig gebeurtenissen binnen uw wagenpark nazoeken en deze exporteren in een rapportage. Bijvorbeeld bij snelheidsovertredingen of het verlaten / betreden van geofences.
Pas de tijdsweergave van uw trackers aan zodat de zomertijd / wintertijd automatisch wordt doorgevoerd.
Ontvang elke maand automatisch een uitdraai van uw gereden ritten voor uw kilometerregistratie.
Draai een kilometerregistratie rapportage uit voor de belastingdienst.
Importeer eenvoudig voorgeconfigureerde geofences. Download hier het geofence landen pakket: Geofence landen pakket